You don't know me !

Hej !
Alda här igen. Tänkte bara berätta att igår va det första dan av bajramen, om man kan säga så:S haha.. Glad bajram till alla som firar det!! Aja jag hade jätteroligt igår. Middag med släkten först sen stack vi hem till min kusin, åt kakor där o sånt. Sen stack vi till några andra som vår föräldrar känner. Kände mig jättejätte tjock. Men tror det är lite meningen att man ska känna sig de tre dagarna, som är fyra i detta fallet.. Kom hem rätt sent, somnade direkt. Idag så ska vi ha middag här hemma, jag ska göra bakad potatis med kyckling- och curryröra:D.. Sen gör mamma också nånting vet inte vad.

Aja. Ska in o duscha nu, skriver sen igen!!

Jag vet vem som har gjort Kävlingebloggen förresten!! HAHAH



 
I keep running.

/Er McFlayda<3


Tjenixen


Aldi här, precis ätit med mamma o syster. Har inte varit i skolan idag.. Hoppas att Panucci överlever eftersom hon blev lite arg igår för hon va tvungen o dra dit ensam. Det är nämnligen så att Elin inte klarar sig utan mig o vår klass är speciell:D, hahah.. Menmen.
Idag ska jag bara jobba o hjälpa min storasyster med o möblera om.

Tänkte berätta om gårdagens händelse. Allt började i mattesalen, då vår lärare lämnade oss o vår klass ensam i typ 50 minuter för han skulle på något möte. O innan han stack sa han att vi skulle skärpa oss o inte snacka men menade specifikt elin! Jaja iaf.. Jo, sen är det så att Elin är kär i jättemånga för tillfället. Så lurade jag henne att jag hade sms:at ett sms till en kille o berättat att elin ville ha honom. Men hon trodde inte på mig först förrän jag visade att jag "verkligen" gjorde det. Då blev hon i chocktillstånd o av panik så började hon kasta matteböcker på mig o så. Sen började vi nästan fightas med såna trianglar som finns i alla klass rum ni vet? Sen lekte hon sur på mig o inte ville snacka med mig, men ni vet att hon inte klarar av det egentligen. Sen skulle hon dra från engelskan för hon blev arg på rikgit, hahah.. men sen när jag sa att jag liurat henne än en gång, att jag bara hade bytt namn på två personer i min kontaktlista o att jag inte hade gjort det, blev hon så klart skitglad o fick för sig att putta ner mig från min stol, så jag ramla rakt ner på min rumpa, gjorde skitont. Hela klassen blev helt chockad o kolla på oss som om vi vore idioter. Det var faktist kul, men tänk ifall jag hade gjort det på riktigt, vad hande hänt, tror ni? haha

Sen tänkte jag bara berätta en sak till, mamma föder snart:D. Längtar faktist, ska bli jätteroligt.
O sen en grej till, vi kommer kanske köpa en hund! =D

På fredag är det bajram:D. Som jul för kristna för er som inte visste det, fast för muslimer!!

O glöm inte lyssna på denna låten http://www.youtube.com/watch?v=vU03937m9ws

Ska iväg o jobba sen vid 4, hemma igen 10.

You can have it all
Anything you want you can make it yours
Anything you want in the world
 
Nothing too big or small
Anything you want you can make it yours
Anything you want in the world



/Er McFlayda


Love respect & trust !!

TIPS FRÅN COACHEN!! :D

PANTUCCI IN THE HOUSE!

nu är det så att jag tänkte ge er alla lite tips. alla älskar väl hemma fester?! även vi som inte är myndiga än. dock finns det oftast ett problem: FÖRÄLDRARNA MED ETT STORT F! Det är inte alla föräldrar som säger så här:
- Nu ska vi åka iväg hela helgen och DU får gärna ha en fedefest med en massa sprit!

Nej det är väl en fjortis önsketänkande iallfall! Men nu ska jag berätta hur ni ska göra.

1. Ni bjuder en massa. detta kommer leda till att din mobil kommer gå het hela dagen:
- HEJ FÅR JAG TA MED EN KOMPIS?
det är en fras du kommer få höra mycket! tacka ja till varenda jävel!
2. Köp en massa sprit av nån skum typ som förmodligen har spätt utt halva med HB och andra halvan med vatten. men det gör ju inget, då blir ju alkoholhalten mer rimlig? eller hur! stay positiv!

sen vinkar du av familjen snällt, pussar de på kinden och säger ses på söndag! du måste säga till din mamma att du ska ha lite karoke kväll! med dina närmaste vänner i mitt fall hade det varit spicegirls och kanske tre st till. så din mamma tror ni kommer va maaaaaax 8 st, ingen alkohol och bara karoke och julmust!

SEN SÄTTER DU IGÅNG EN FEDE FEST!! DU inbillar dig själv att du inte har några grannar och när de väl kommer och klagar över att nån spyr ner deras trädgård och att det är för högt. så säger du att det är nån som har en dödlig sjukdom som har festen och det var personenes ÄNDA önskan. att ha fest hos PANTUCCI! de kommer gå hem till sig själv och filosofera om hur kort livet är och annat. medan du kan festa vidare!

dagen efter när alla gott. så får du förmodligen reda på att dina föräldrar kommer hem på lördag istället!
TOKSTÄDA INTE! låt allt vara.

sen så när familjen kommer hem är de krosssade glas överallllt, spya i nässtan varenda hörn. det är en massa leriga fotavtryck på golven. någon har även smetat ut senap och ketchup över din mammas favorit tapet! DON'T PANIC!

du säger bara: att din bästa killkompis kom med några kill kompisar typ 5 st. du säger även att din bästa vän går på IB eller NV på kattedral. din mamma känner sig med ens lite lugnare. men hon undrar såklart varför det ser för JÄVLIGT UT! då säger du bara så här. Gunvald som då är en av killarna de tog med( tips använd så nördiga namn som möjligt)
- Mamma det var nämligen så att Gunvald, Hans, Bror-Erik alla dem har extrem astma. så när vi tog fram singstar microfonerna så fick. Gunvald ett astma anfall och började hysteriskt att slå ner alla glas. Hans skämdes så otroligt mycket så han blev så nervös så han började spy hysteriskt i varje hörn. Och det är skitigt eftersom sen när Gunvalds  astma anfall va borta så blev han så ledsen att han skulle ut och begrava alla glasen! han sprang som en dåre mamma, ut och in!!
- Min tapet då? kommer din mamma fråga med gråten i ögonen.
- Bror-erik tyckte synd om oss tjejer för att vår kväll va förstörd! så han gjorde ett konstverk av ketchupen... mamma hisse går inte enda upp på Bror-erik! så du får ta allt med en nypa salt.

Din mamma kommer se på dig med förvirring.
- Är du säker på att ni inte har haft fest med sprit och sånt? kommer hon fråga då säger du cool lugnt och skrattar lite.
- Nej, Gunvald, Bror-erik och hans dricker inte. och med tanke på vad som hände utan sprit så ville jag inte ta risken. sen vänder du dig om och går upp mot ditt rum samtidigt som du frågar
- HUR VAR ER HELG DÅ? vänta inte på svar bara gå  till ditt rum. 

det va tips från mig! detta är provade och statistiken säger detta funkar 9,5/10! 
det va allt från mig: KYSS HEJ GÖR NYTTA STRYP EN FJORTIS!


jag, pantucci på bilden! keep it gangstaaaaaaaH!


..

Hellu
Denna helgen har jag inte gjort så jättemkt , men ändå så har jag itne haft tid o skriva=(, tiden bara rinner iväg hahah. Linda var här i fredags o störde sig som vanligt.
I går var jag dock inte på fest, kände inte för det så jag var på center syd med lillasyster o hennes kompis istället o efteråt så var jag bara hemma o tog det lugnt. 
O idag så var jag på dansen. Det va skitkul i o m att vi lärt den helt nu, men vi får se om jag skall vara med på uppvisningen :) ..  + att vi ska börja med trumsolo=D, det ska bli skitkul faktist, hahah ..

Har haft ont i magen hela dan, vet dock inte varit.. =/ Hoppas det går över till imr.

Imorgon är det bageri:D sen fika med spice girls, gilbert o hans kompis :D !!


Ponekad zelim da sam samo lutka
koju si voleo dok nije pukla
kad slomis je ne place


/ Er enda McFlayda



dagen efter ...



tjenizzzzzzzzz, pantucci här! dagen efter är aldrig trevlig, nu sitter jag här med illamående och beslutångest? ska jag dansa idag på träningen eller ska jag bara gå och städa salongen!? ( jag städar en salong för få lite extra cash, varje söndag!!)

jag märker att mcflayda inte varit så duktig på uppdater heller, MCFLAYDA det är för jävligt!!!!!!!

men nu har jag verkligen inget vettig och skriva mer, det har varit en skit bra helg! jag och mcflayda ska börja videoblogga.. hihi.

pajje, jag och elin på bilden :) älskar er.

kom på en sak om ni har tråkigt gå in på youtube och sök på spice girls nudel reklam. så kommer det ett litet klipp jag och mina spice girls gjorde för tre-fyra år sen:) hihi

och NEJ det är inte jag som skrivit den jävla kävlingevärsta bloggen, men om jag hade tro mig jag hade varit sstryp en fjortis!!

Shululu

Hejsan alla glada=D
McFlayda här.. Precis kommit hem från jobbet.. Hyfsat kul där ändå, vi va dock inte många som jobba idag.

Funderat på lite grejer idag.. Jag förstår inte riktigt vad det är folk vill ifrån en hela tiden. Även om man gör så gott man kan, så kräver de en massa hela tiden. När man är som mest glad och försökt glömma allt så är det alltid någon som ska komma o försöka förstöra allt. Varför? Kan ngn förklara det egentligen? Eller är det frågor som ingen kan svara på? Varför blandar alla in sig där de inte har o göra. O vad får man för nytta av det? Mår man bättre av det på något sätt? Eller är det bara för att förstöra? Gör man det omedvetet, utan att tänka på det? Tänker inte klart kanske.. Är det kanske för avundjsukan? Tror jag knappast.
Jag vill, eller försöker o inte bryr mig, mår bäst av det.

Aja ska dra o käka nu sen duscha, ha det bra så länge..
PUSS <3


2 COOL 4 SCHOOL!

innan jag börjar skriva mitt inlägg ska jag bara skriva det är ca 120 som läst vår blogg, det betyder att det är nästan hela kävlinge kommun som läst den! vi börjar redan bli kända!! :) hihi

min kära mcflayda skrev nyss att jag och hon alltid snackar med varandra. det är himla sant vi pratar alltid med varandra :) och mcflayda har alltid något och säga också haha!

MEN nu ska jag ge er lite tips på lunch som går lätt och laga själv. klart är det gott med mc donalds och burgerking 24/7 men tro mig om du äter för mycket av de kommer du inte klara av att äta det mer :(
jag kan knappt äta china box på grund av att jag och mcflayda käkade det varje söndag om inte mer i ett halv år haha. mcflayda och jag har en stor passion för mat vi kan nog sitta och prata om mat i flera timmar. lite patetiskt men sant och roligt.  men nu ska ni få ett av mina recept:

du behöver:
en brödskiva (grov eller ljus)
en avokado
två sallads blad av någon sort.
en halv dl creme fresch
två matskedar majonäs
4-5 skivor gravad eller rökt lax.
lie japansk soja.

så här gör du:
du tar avokadon och tar bort "skalet" och hackar till små bitar.
du hackar även laxen i bitar och lägger i en skål
du hackar också salladen och lägger i skålen.
sen blandar du allt tillsammans med creme freschen,
majonäsen och lägger i ca 2 matskedar soja.

denna röran lägger du på mackan som du rostat.
WALLA HABBIBI så var det klart. irktigt gott :)

ännu ett tips på god dricka är. du lägger is bitar i din oboy sen så lägger du i lite
 kardemumma och kanel för extra höstig känsla.

det var allt för mig hoppas ni provar på och göra denna lunchen den är mycket god!!
det va allt från mig  pantucci kysssssssssss hej, gör nån nytta, stryp en fjortis! ;D
jag pantucci på bilden. jag saknar redan mcflayda :$


God morgon=D

Hellu, mcflayda här!
Hann inte skriva igårkväll innan jag somna haha =/
Menmen  vakande för en stund sen, har duschat o ätit frukost med mamma. Sitter här o snackar med Pantucci nu. Jo, även ifall vi träffas nästan varje dag o snackar hela tiden, så har hon endå nya grejer o berätta hela tiden, som nu när hon berättar om vad som hänt inatt ahahah..
aja, ska föna håret nu o fixa mig, sen plugga lite o sen jobba..

Peyrus o Elin<3


det du inte dör av, blir du starkare av!

Hörs sen, sköt om er, puss ! <3

HORA


jag ska ta up ett ämne som alltid snackas sönder:


hora, vet folk vad det ordet ens betyder hora betyder prostituerad det betyder att man tar betalt för en sexuell tjänst. så hora är inte det som du kallar vissa som knullar på festereller varit intima med ett vis antal killar. hora är ett jobb, kanske inte det mest respekterade jobbet här i sverige. men i vissa andra länder får folk som jobbar som hora också skatta som vanligt folk.


men det jag inte kan sluta störa mig på är hur lite samhället utvecklas, klart har det utvecklats en massa sen de gamla grekerna som man säger kom på olika filosofiska uträkningar eller när incafolket kom på räknesättet. det har hänt så mycket på så kort tid. man kan till och med ladda upp bilder som du just tagit med din nya mobil direkt på datorn. (nu låter jag som en kärring) men tänk efter vad fantastiskt egentligen. men på vissa ställen verkar utvecklingen helt stannat människotänkande.


En tjej blir så oerhört lätt stämplad, slampa dit slampa dit, hora hit, hora dit. man slänger ur sig
ordet hora lika lätt som man kunde säga hej. det har ingen större tyngd. det tar inte särskilt hårt på dig.
men för en tjej som ständgt måste tänka efter innan de har sex med fler, inte bara tänka på lusten utan
tänka på de stora konsekvenserna. medans som vi alla redan vet så är det inte lika ofta killar kallas horor.
det blir hellre en klapp på axeln eller en klick med näven. och ord som härligt du fick fitta eller något liknande. tro fan inte att en tjej kunde säga härligt jag fick kuk.


utvecklingen inom damsugare, datorer och sånt kan lika bra stanna upp. okej vi vet att ni kan utveckla allt till max. men vad hjälper det att du kan skicka bilder till datan direkt om inte vår människosyn förändras.


hur kan vi leva i ett så modernt samhälle,
där de som är de mest omoderna är våra egna tankar?


nu ska jag gå och lägga mig, var bara tvungen och skriva av lite från hjärtat puss och kram eran pantucci!!


Hellu :D


Mcflayda här igen..

Har precis kollat klart matchen mellan bosnien-portugal.. Bosnien förlora med 1-0=/ haha bättre lycka nästa gång. Det är nästan en upplevelse och kolla en match med min familj hahah, pappa o eldina(min lillasyster) är så överstirriga medan mamma sitter o mummlar o skriker en massa hahah.. Arijana(min storasyster) sitter och kollar in alla spelare, enligt henne är de alla snygga hahah.. Som sagt det är arijana vi pratar om haha (A) sorry. 

Ne ska in o duscha nu, får se om jag skriver innan jag lagt mig igen:).



ni kommer hata mig...

Pantucci is back, fatta va ni kommer hata mig efter ett tag. jag kommer va som kissie ni hatar mig men ni kommer inte kunna låta bli och läsa!! I KNOW YOU WANT ME!

det är faktiskt ett dilemma att alla vill ha mig, nu till helgen är jag tillexempel fullbokad! så ring inte ens orkar inte kolla i min almenacka för vet redan att den är ÖVERfull :$ hahah nej skoja!

men seriöst jag har varit skit förbannad hela dagen idag på grund av min klass, hissen går inte enda upp på alla det är bara en sak jag säger! eftersom de förmodligen läser bloggen så skriver jag inte namn. och JA om ni tar åt er så är det förmodligen er de handlar om, eller så är ni bara mesar som tar åt er :) hihi och ta inte åt er då!

DAGENS ÄMNE ÄR:
KÄVLINGE KOMMUN!!!!
vad tycker ni om kävlinge, mer än 9 miljoner kommer säga SAY WHAT? för ingen vet vad kävlinge är.
kävlinge är en pisshåla. jag tror att folket här har blivit utröstade från sina egna kommuner och så skickas de
hit här eftersom detta är en skit håla!

www.kavlingesvarsta.blogg.se kolla den det är ett stort exempel på kävlinge. vet inte vad som är värst vissa
de skriver om i bloggen eller den personen som skrivit bloggen och leker gossip girl. jag är kluven!

finns vissa grejer som är bra en grej:
-VIKING PIZZERIA (nej, detta är inte smygreklam) hihi
-sen finns de ju vissa normala människor som är trevliga.
-sen kan du alltid gå till stationen och titta på pack om du har tråkigt. (värsta zoo lovar)
de hänger vid strandpärlan med. han som står i kassan är dock lite obehaglig men men. 



det var allt för mig lägger ut en söt bild på mig och mcflayda när vi va på ankara. hon är fett smexig i vekligheten också, hihi men också kort sooooooooooo long suckers / en av de två dvärgarna


om de kan, kan vi!!

HEJHEJ allihopa, om alla andra fjortisar i hela vida världen kan ha en blogg så ska väl jag och aldijana klara av det också.

Jag heter Elin Galvañ men mitt bloggnamn är pantucci, jag vet att det låter som vagina. Men det betyder inget särskilt haha. Jag bor i furulund i en gul stor villa med min mamma, låtsaspappa pelle, bror  casper och syster isa. vi har inga djur eftersom vi inte klarar av att hålla dem levande, hemskt men sant! Jag går på vipeholm också i samma klass som Aldijana, hon är nästan den enda vettiga själ som finns i klassen så hon och jag håller ihop. jag umgås även med henne på fritiden och de andra medlemarna från spice girls elin rundqvst (haylo.blogg.se) och peyruz säger inte efternamnet för de är för hemligt haha! hennes släkt är fett stor men hon är ju kurd så (lite fördomar får det ju vara här på bloggen) :) jag går bagerilinjen, dock vill jag inte bli frisör som min knäppa aldijana som går på bageri linje men vill bli frisör. nej alla läsare hon har inte en skruv lös. eller lite men inget vi behöver gå till doktorn för. men nu så ska jag gå och titta på bonde söker fru.. väldigt svensson svensson. men ja man e ju trots allt halv svensk.





PUSSSHEJ gör nytta, stryp en fjortis! pantucci på bilden!






McFlayda här ;D

Hejsan :D
Aldijana här, eftersom jag har då fått äran och skriva det första inlägget på vår nya blogg tänkte jag att det hade varit trevligt att börja berätta lite om mig själv först. Jag är 17 år o är född i Kroatien, men mina föräldrar är från Bosnien. Bor med mamma, pappa, mina två systrar och kommer då snart få en lillebror till, som kommer i december:).

Jag går på vipeholm i lund, första året, skulle gått tvåan egentligen men har fått gå om pga att jag inte tyckte om samhälle, som jag då gick först på.. Jag ska bli frisör sen, men går livsmedel som egentligen absolut inte har någonting med frisör-yrket o göra.

På fritiden umgås jag med mina älskade spice girls, festar o jag älskar att shoppa. Jag spenderar jättemkt tid med min familj också.

Vill inte skriva mer om mig just nu, men det kommer :D ..
 
Ha det så bra så länge, take care!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0